Perşembe, 23 Kasım 2017 17:03

İngiltere'nin Kıta Rafında İhale Eylemi Isıtıyor

zebhukuk zebhukuk

Bu hafta, İngiliz Petrol ve Gaz Kurumu (OGA) 68 şirketin Birleşik Krallık sahilinde bulunan 239 farklı bloğun bir veya daha fazlasını çalıştırması için başvurduğunu bildirdi.

Petrol ve Gaz UK'nin üst düzey politika direktörü Mike Tholen, "Birçoğu yeni girenler olduğunu bildiğimiz 68 şirket teklif ederek, bu tepki İngiltere Kıta Sahalığına güveniyo olarak görülebilir" dedi. "Ekonomik Raporumuzda vurgulanan birleşme ve satın alma faaliyetinin £ 80bn'inin havzadaki faaliyete dönüştüğünün erken belirtilerini sunuyor. Bu, özellikle bu lisanslama turunun olgunluğu ve potansiyel umutları ve gelişmemiş keşifler büyük miktarda göz önüne alındığında, henüz potansiyel bulma 2-6 Bbbl çoğunu gerçekleştirmek yardımcı olacaktır. "

30. tur 21 Kasım'da kapandı. Birincisi 2018 yılının ortasında olacak, ancak müzayede ile ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı. OGA, önümüzdeki Pazartesi günü yapılacak olan 30. tur sonuçlarını bildirmek üzere hazırlanıyor.

OGA araştırma ve araştırma merkezleri başkanı Nick Richardson, "OGA'nın yeni veri, analiz ve bilgi sunma çabaları, bir dizi yüksek kaliteli uygulamayı teşvik etti" dedi. "Esnek lisanslama, teknoloji geliştirme ve petrol ve gaz mali rejimindeki iyileştirmelerin ek avantajlarıyla birlikte, bu, UKCS'e devam eden yatırımları desteklemek için doğru koşulları açıkça ortaya koydu."

Hem petrol hem de gaz için İngiltere üretimi, eşdeğer arama sondajı ve keşif eğrilerinin on yıl gerisinde oldukça iyi çan eğrilerini izliyor. Richardson, bu turda önemli miktarda mevcut yatırıma sahip bölgelerin daha fazla başvurusu olduğunu söyledi.

"Mevcut altyapıya sahip bölgelerdeki odaklanma, firmalara, gelecekteki üretimlerin sürdürülmesine yardımcı olmak için portföylerini yeniden yapılandırma fırsatlarından oluşan büyük bir envanterde yeni bir görünüm elde etmek için mükemmel bir fırsat sundu" dedi.