Çarşamba, 10 Ocak 2018 10:03

Tesla, Güneş Zincirlerinin Kitle Üretimine Başladı

Tesla, Güneş Zincirlerinin Kitle Üretimine Başladı zebhukuk

Bloomberg tarafından yayınlanan CEO Elon Musk'un Salı e-postasına göre, Tesla, güneş enerjisi kullanımlı zona uygulamalarını kitle piyasası için üretmeye başladı.

Musk bu konsepti geçen yıl endüstri liderleri ve marka hayranlarına tanıttı. Zona, ışığın özel olarak tasarlanmış minyatür güneş panellerine geçmesini sağlayan güçlü bir cam ile tepesinde bulunur ve evlerin uygun fiyatlı ve görsel açıdan cazip elektrik şebekesinden bağımsız elektriğe erişmesini sağlar.

Bir grup Tesla çalışanı prototip testi için anlaştı ve şirket önümüzdeki aylarda zona yüklemeye hazır olacak.

Bloomberg New Energy Finance'ten Hugh Bromley, Güneş fotovoltaikının ucuz olduğu ve ev sahipleri yapı malzemeleri ve otomobiller için prim ödemek için Avustralya'da olduğu gibi denizaşırı pazarlarda gerçekten iyi olabilir dedi.

Nispeten, Tesla çatısını tercih etmek, geleneksel malzemeleri kullanmaktan daha pahalı, ama ezici bir marj ile değil. Bromley, 2.000 metrekarelik bir evin 57.000 $ 'lık Tesla fayansına ihtiyaç duyacağını, buna karşılık güneş paneli eklentileri olan terra cotta çatısının 41.000 $' a mal olacağını tahmin ediyor. Benzer şekilde boyutlandırılmış bir ev için düz asfalt tavan panelleri yaklaşık 22.000 $ 'a mal olur.

Güneş çatısı ve enerji santrali Powerwall, Tesla'nın elektrikli araçlarıyla birleşerek Musk'un herkesin temiz enerjiye geçebileceği bir paket olduğunu savunuyor. Musk, zencilerin başlatma olayında bunlar, sürdürülebilir bir enerji geleceği için gerçekten de dışkıların üç ayağı dedi. Güneş enerjisi, sabit bir pil takımına girecek ve böylece geceleyin elektrik enerjisi elde edeceksiniz ve sonra elektrikli bir araca şarj edersiniz ... bunu tüm dünyanın taleplerine göre ayarlayabilirsiniz.

Bloomberg, giderek dikey olarak entegre temiz enerji şirketi statüsünü yansıtan Bloomberg, Tesla'nın satış stratejisini yenilediğini belirtti. Tesla, güneş enerjisi çatısı için kapıdan kapıya satış yapmak yerine güneş çatı satışlarını ev araç mağazalarına kaydırıyor.